افتخاري ديگر براي پژوهشکده غدد و دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، رياست پژوهشکده در فهرست يک درصد برتر دانشمندان

فهرست دانشمندان يک درصد برتر علوم پزشکي کشور براساس نظام رتبه‌بندي ESI -‌ Essential Science Indicators در ماه مي سال 2014ميلادي منتشر شد و 17 استاد علوم پزشکي از دانشگاه هاي داخل کشور در اين فهرست قرار دارند.

جديدترين نتايج رتبه‌بندي دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي برتر دنيا که در ماه مي سال 2014 ميلادي از سوي نظام رتبه‌بندي ESI (Essential Science Indicators) اعلام شده است.

مبناي اين رتبه‌‌بندي گردآوري و تجزيه و تحليل اطلاعات يک درصد مقالات داراي بيشترين استنادات در پايگاه اطلاعاتي ISI Web of Sciences در فاصله 10 ساله ژانويه 2004 تا پايان فوريه 2014 بوده که اطلاعات آن هر دو ماه يکبار روز آمد مي‌شود. رشته موضوعي، رتبه بين‌المللي، استنادات به ازاي مقاله، تعداد استنادات در ESI، تعداد مقاله در ESI و نام دانشگاه فرد مربوطه را درج کرده است.

نام دکتر فريدون عزيزي، رياست پژوهشکده علوم غدد درون ريز و متابوليسم، معاونت علمي فرهنگستان علوم پزشکي و چهره ماندگار علوم پزشکي به عنوان يکي از مفاخر اين رشته با جزئيات زير در اين فهرست به چشم ميخورد:

نام دانشمند رشته موضوعی رتبه بین المللی استنادات به ارائه مقاله تعداد استنادات در ESI تعداد مقاله در ESI نام دانشگاه
دکتر فریدون عزیزی clinical medicine 14891 10.95 1928 176 علوم پزشکی شهید بهشتی